Pensiunea Cerna

Cerna, Vaideeni, Valcea
mediacontact

De ce aici?

Acolo unde apusurile au farmecul lor 

Oltenia înseamnă mai mult decât praz și “fusăi”. Oltenia este un loc de vis cu peisaje deosebite și oameni minunați.

Fiecare pas pe care îl faci îți dezvăluie o imagine nouă, un loc pe care nu l-ai fi descoperit dacă nu ai fi avut acea dorință de cunoaștere. Așa a început povestea noastră. Ne doream să demonstrăm că și Oltenia are o frumusețe aparte și o mulțime de locuri deosebite, doar că nu sunt promovate. Datorită oamenilor care locuiesc în această zonă am ajuns să cunoaștem cu adevărat acest colț de rai. Sunt cuvinte mari, dar prea mici pentru o regiune atât de minunată cum este Oltenia. Rămâi cu adevărat surprins. Nicio zi nu seamănă cu alta, iar apusurile au un farmec al lor.

Fiecare turist care ajunge în Oltenia se va imbogăți sufletește, va rămâne impresionat de peisajul montan și va avea cele mai reușite fotografii.

Festivalul este dedicat unei noi arte – sculptura cu drujba. 12 sculptori cu drujba din Romania isi vor alege fiecare cate un bustean sau buturuga de lemn si vor sculpta sub privirile publicului timp de 4 zile (18,19 iulie si 21,22 iulie). De asemena, in cadrul festivalului va fi amenajata o expozitie cu vanzare pentru sculpturi create cu drujba. La locul de creatie se pot urmari in direct sculptorii, tehnica si creativitatea lor de a da viata lemnului. In cadrul festivalului va fi prezentata si arta locala de olarit din Horezu. Se vor servi mancaruri traditionale, preparate local. De asemenea vor fi prezente formatiile traditionale ale comunei Vaideeni. Serile vor fi luminate de cate un foc de tabara. Intrarea este libera. Exista suficiente locuri de parcare pentru vizitatori.

  • 5 margarete 100%
  • Mancare traditionala 90%
  • Trasee montane 85%
  • Indicata pentru copii 100%

Cu ce va servim?

1. Bucatarie Romaneasca

99% din ingredientele din bucataria noastra sunt proprii sau ale producatorilor/crescatorilor din zona

2. Bauturi

Un vin de Valcea sau o tuica de pruna va merge intotdeauna la un gratar sau un preparat la tuci. 

3. Dulceturi

Aici, degeaba va aratam fotografii …. veniti doar de gustati!!! Cu o clatita, cu o gogoasa …

4. Crama

Da, avem si crama! Nu pentru “cunoscatori” ci pentru voi, prietenii nostri, spre a va simti cat mai bine.

EXTERIOR

Prezentare exterior

CAMERE

Prezentare camere

CRAMA

la ceas ce seara ...

MANSARDA

prezentare mansarda

BAI

DUS SAU JACUZZI

SALA DE MESE

AUTENTIC ....

Stiri de la noi din zona:

Program Festival CARVERFEST

Programul festivalului:   - duminica, 17 iunie, va avea loc deschiderea festivalului, la ora 12:00 pm, care va incepe cu imnul national, imnul carverilor, prezentarea programului, a participantilor, a sponsorilor si colaboratorilor si invitati speciali. Vom avea...

Biserica dintr-un Lemn – Marita, Vaideeni, Valcea

Mărturie a trecutului creştin al poporului nostru, bisericile de lemn sunt printre cele mai vechi forme de arhitectură populară care au străbătut spaţiul şi timpul. Ridicată în urmă cu o jumătate de mileniu pe ruinele unei cetăţi dacice, în Vaideeni – Vâlcea se...

Pin It on Pinterest

Share This