Povestea noastra

Ecotourism, agrotourism, ecology, the respect to humanity and its needs: simplicity, harmony, clean air, warm hospitality, relax and home cooking.

  • Stil Traditional 100%
  • Bucatarie traditionala 75%
  • Clienti externi 40%
  • Satisfactie clienti 100%

CAPACITATE CAZARE

TRASEE TURISTICE

%

OCUPARE ANUAL

FESTIVAL CARVERI

PRIMUL CONCURS SCULPTURA IN LEMN DIN ROMANIA

2 camere cu pat matrimonial
2 camere cu cate 2 paturi de o persoana
1 camera tripla cu 3 paturi de o persoana

1 camera cu pat matrimonial + pat o persoana + canapea si baie cu cada cu hidromasaj
1 camera de 6 locuri ( pat dublu +  pat de o pers suprapus + 3 paturi de o pers)
1 apartament cu scara interioara : 3 paturi de o pers jos si sus 3 saltele duble si una de o pers

EXTERIOR

Prezentare exterior

CAMERE

Prezentare camere

CRAMA

la ceas ce seara …

MANSARDA

prezentare mansarda

BAI

DUS SAU JACUZZI

SALA DE MESE

AUTENTIC ….

Acolo unde apusurile au farmecul lor 

Oltenia înseamnă mai mult decât praz și “fusăi”. Oltenia este un loc de vis cu peisaje deosebite și oameni minunați.

Fiecare pas pe care îl faci îți dezvăluie o imagine nouă, un loc pe care nu l-ai fi descoperit dacă nu ai fi avut acea dorință de cunoaștere. Așa a început povestea noastră. Ne doream să demonstrăm că și Oltenia are o frumusețe aparte și o mulțime de locuri deosebite, doar că nu sunt promovate. Datorită oamenilor care locuiesc în această zonă am ajuns să cunoaștem cu adevărat acest colț de rai. Sunt cuvinte mari, dar prea mici pentru o regiune atât de minunată cum este Oltenia. Rămâi cu adevărat surprins. Nicio zi nu seamănă cu alta, iar apusurile au un farmec al lor.

Fiecare turist care ajunge în Oltenia se va imbogăți sufletește, va rămâne impresionat de peisajul montan și va avea cele mai reușite fotografii.

FESTIVALUL SCUCPTORILOR CU DRUJBAL

Festivalul este dedicat unei noi arte – sculptura cu drujba. 12 sculptori cu drujba din Romania isi vor alege fiecare cate un bustean sau buturuga de lemn si vor sculpta sub privirile publicului timp de 4 zile (18,19 iulie si 21,22 iulie). De asemena, in cadrul festivalului va fi amenajata o expozitie cu vanzare pentru sculpturi create cu drujba. La locul de creatie se pot urmari in direct sculptorii, tehnica si creativitatea lor de a da viata lemnului. In cadrul festivalului va fi prezentata si arta locala de olarit din Horezu. Se vor servi mancaruri traditionale, preparate local. De asemenea vor fi prezente formatiile traditionale ale comunei Vaideeni. Serile vor fi luminate de cate un foc de tabara. Intrarea este libera. Exista suficiente locuri de parcare pentru vizitatori.

Pin It on Pinterest

Share This